Antep'de maç tatil edildi!

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Gaziantepspor kendi sahasında Bursaspor ile karşılaştı. Maç Bursaspor'un 1-0 üstünlüğü ile devam ederken 57. dakikada tribünden yabancı madde atılınca maç tatil edildi.

16. dakikada, karşılaşmanın ilk tehlikeli atağında Sercan Yıldırım, orta alandan aldığı topla ceza alanına kadar girdi. Defansı da geçen Sercan Yıldırım'ın vuruşunda top kalecinin solundan az farkla auta gitti.

22. dakikada, sol kanattan hareketlenen Ozan'ın ceza sahasının ortasına gönderdiği topa Sercan Yıldırım, gelişine vurmak istedi, ancak başarılı olamadı. Gaziantepspor defansı bu tehlikeyi uzaklaştırdı.

28. dakikada Popov, Bursaspor ceza sahası önünde aldığı topa güzel vurdu, meşin yuvarlak kaleci Ivankov'un kucağında kaldı.

Karşılaşmanın ilk devresi 0-0 sona erdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
52. dakikada gelişen Gaziantepspor atağında sağ kanattan Popov'un ceza sahasına gönderdiği top Julio Cesar De Souza'ın önünde kaldı. Bu futbolcunun sert şutu defans son anda uzaklaştırdı
56. dakikada Bursaspor'un kazandığı köşe vuruşunu Ali kullendı. Bu futbolcunun ortasını iyi takip eden Ömer kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu. 0-1
57. dakikada Gaziantepspor tribünlerinden yan hakeme yabancı madde atılınca orta hakem Deniz Çoban gözlemciyi sahaya çağırarak maçı durdurdu. Orta hakem Deniz Çoban yardımcıları ve gözlemci ile birlikte soyunma odasına gitti. Maç çıkan olaylar nedeniyle tatil edildi.
Spor Toto Süper Lig'deki Gaziantepspor-Bursaspor karşılaşmasının ikinci yarısında tribünden atılan yabancı bir cismin yardımcı hakemin kafasına isabet etmesi ve yaralanmasına yolaçması üzerine hakem Deniz Çoban karşılaşmayı tatil etti.
İlk yarısı golsüz tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında 56. dakikada Bursaspor, Ömer Erdoğan'ın kafayla attığı golle 1-0 öne geçti. Bu golün ardından tribünlerden protestolar yükselirken sahaya yabancı cisimler atılmaya başladı.

62. dakikada yabancı cisimlerden birinin yardımcı hakemlerden Muharrem Yılmaz'ın kafasına isabet etmesi ve yaralaması üzerine maçı durduran hakem Deniz Çoban, maçı durdurdu ve orta sahaya geldi. TFF temsilcisi ile görüşen hakem Deniz Çoban bir süre bekledikten sonra soyunma odasına gitti. Bu sırada yine hakemlere yabancı cisim atılmaya devam edildiği görüldü.

Daha sonra stat ses sisteminden yapılan açıklamada, maçın tatil edildiği duyuruldu.

STAT: Kamil Ocak
HAKEMLER: Deniz Çoban xx, Muharrem Yılmaz xx, Nihat Mızrak xx
GAZİANTEPSPOR: Karcemarskas xx, Yalçın xx, Elyasa x, Emre x, Ivan De Souza xx, Zurita xx, Serdar x, Olcan xx, Popov xx, Julio Cesar De Souza xx, Sosa x
YEDEKLER: Mahmut, Ahmet Arı, Jorginho, Beto, Mehmet Yılmaz, Şenol, Orhan
TEKNİK DİREKTÖR: Tolunay Kafkas
BURSASPOR: Dimitar Ivankov xx, Ömer x, Ali xx, Mustafa x, İbrahim Öztürk xx, Volkan xx, Svensson x, Batalla xx, Ivan Ergiç xx, Ozan xx, Sercan xx
YEDEKLER: Yavuz, Krita, Serdar Aziz, Insua, Turgay, Vederson, Nunez
TEKNİK DİREKTÖR: Ertuğrul Sağlam
GOL: Ömer (dk. 56) (Bursaspor)

Bu yazı hakkında bir şeyler demek ister misiniz?

 
Maç Özetleri bir İnteraktif kuruluşudur.Facebook Sayfamız tarafından yapılmıştır.İnteraktifHost