En çok oyuncuyu G.Saray gönderdi

Sarı-Kırmızılılar, yine milli takımlara en fazla oyuncu gönderen Süper Lig ekiplerinden biri oldu.

Galatasaray'ın tam 7 futbolcusu, salı akşamı yapılan milli maçlarda görev aldı. Bu isimlerden 6'sı 90 dakika sahada kalırken; Sabri, Belçika karşısında 71. dakika oynadı.

Galatasaray’da Arda Turan ve Servet Çetin, Belçika karşısında 90 dakika görev yaparken, Sabri Sarıoğlu da 71 dakika sahada kaldı. Türkiye rakibini 3-2 mağlup ederken, galibiyet golü Arda Turan’dan geldi.

Cim Bom’un yabancılarından Lorik Cana, Arnavutluk’un Lüksemburg’u 1-0 yendiği Avrupa Şampiyonası eleme maçında forma giyerken, tek golü Hamdi Salihi kaydetti.

Lucas Neill ise Avustralya’nın Polonya’yla yaptığı ve 2-1 kazandığı özel maçta sahaya çıktı. Emerton’un 70. dakikada kırmızı kart gördüğü mücadelede Kangurular’ın gollerini Holman ve Wilkshire attı. Yeni transferlerden Misimoviç, Bosna Hersek’in Fransa’ya sahasında 2-0 mağlup olduğu mücadelede 90 dakika görev aldı.

Baros formasına kavuştu
Galatasaray’ın golcü futbolcusu Milan Baros da uzun bir aradan sonra milli takım forması giydi. Çek Cumhuriyeti’nin Litvanya’yla oynadığı karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Baros, istekli futboluyla dikkat çekti.

Ancak bir penaltı vuruşundan yararlanamayan Galatasaray’ın yıldız futbolcusu, iyi bir performans göstermesine rağmen takımının 1-0 mağlup olmasını engelleyemedi.

Maçtan sonra Baros’un bir hayli moralsiz olduğu gözlendi.

Bu yazı hakkında bir şeyler demek ister misiniz?

 
Maç Özetleri bir İnteraktif kuruluşudur.Facebook Sayfamız tarafından yapılmıştır.İnteraktifHost