B.Münih intikamını aldı!

Şampiyonlar Ligi'nde geçtiğimiz sezon finalde İtalyan temsilcisi Inter'e kaybeden Bayern Münih, kendi sahasında bir başka İtalyan temsilcisi Roma'yı 2-0 mağlup etti.


Şampiyonlar Ligi (E) Grubu'nda geçtiğimiz sezon finalde Inter'e kupayı kaybeden Alman devi Bayern Münih ile İtalyan temsilcisi Roma karşı karşıya geldi. Allianz Arena'da oynanan karşılaşmayı Bayern Münih 1-0 kazanmayı başardı.

Bayern Münih'e galibiyeti getiren golü 79. dakikada Thomas Muller ve 83. dakikada Miroslav Klose kaydetti. Muller ve Klose'nin attığı gollerle Bayern Münih, Devler Ligi'ne 3 puanla başlamış oldu.

Temsilcimiz Hamit Altıntop, Bayern Münih adına maça ilk 11'de başladı ancak 68. dakikada yerini forvet oyncusu Miroslav Klose'ye bıraktı.

Şampyonlar Ligi (E) Grubu'nda 28 Eylül tarihinde oynanacak olan bir sonraki maçlarda Bayern Münih, Çağdaş Atan'ın formasını giydiği İsviçre temsilcisi Basel ile deplasmanda karşılaşırken; Roma evinde Romanya temsilcisi Cluj'ü ağırlayacak. Grubun bir diğer maçında ise Cluj kendi sahasında Basel'i 2-1 mağlup etti.

RİBERY CEZASINI TAMAMLADI
Bayern Münih'in Fransız yıldızı Franck Ribery geçtiğimiz sezon yarı final maçında kırmızı kart görerek aldığı 3 maç ceza nedeniyle Roma karşısında da forma giyerek bu cezasını tamamlamış oldu. Ayrıca Hollandalı yıldız Arjen Robben de sakatlığı nedeniyle Bayern Münih'te forma giyemeyen bir başka isim oldu.

Bu yazı hakkında bir şeyler demek ister misiniz?

 
Maç Özetleri bir İnteraktif kuruluşudur.Facebook Sayfamız tarafından yapılmıştır.İnteraktifHost