San Siro'da Ibrahimovic fırtınası!

Milan, Şampiyonlar Ligi'nde bu sezonki ilk maçında Auxerre'yi Zlatan Ibrahimovic'in attığı gollerle 2-0 mağlup ederken; İsveçli golcü Devler Ligi'nde bir rekorun altına imza attı.


Şampiyonlar Ligi (G) Grubu ilk maçında İtalyan devi Milan ile Fransız temsilcisi Auxerre karşı karşıya geldi. San Siro'da oynanan karşılaşmayı Milan 2-0 kazanmayı başardı.

Milan'a galibiyeti getiren golleri 66. ve 69. dakikalarda Zlatan Ibrahimovic kaydetti. Ibrahimovic böylece yeni takımının formasıyla ilk kez gol atmış oldu.

Bu arada 15. dakikada Milan'da, Massimo Ambrossini sakatlanarak oyunda devam edemedi ve yerine Kevin Prince Boateng girdi. Oyuna sonradan giren Boateng, Ibrahimovic'in attığı ilk golün asistini yaptı.

Ibrahimovic'in golleriyle Milan Şampiyonlar Ligi gruplarına 3 puanla başlamış oldu. Grubun bir diğer maçında ise Mesut Özil'li Real Madrid kendi sahasında Ajax'ı iki golle geçti.

Şampiyonlar Ligi (G) Grubu'nda 28 Eylül tarihinde oynanacak olan bir sonraki maçlarda Milan, Hollanda temsilcisi Ajax ile deplasmanda karşılaşırken; Auxerre evinde İspanyol devi Real Madrid'i ağırlayacak.

IBRAHIMOVIC REKOR KIRDI
Milan'ın yeni transferlerinden olan Zlatan Ibrahimovic, yeni takımıyla Şampiyonlar Ligi maçına çıkarak, 5 farklı kulüpte Devler Ligi'nde forma giyen ilk futbolcu oldu. Boşnak asıllı İsveçli golcü daha önce Ajax, Juventus, Inter ve Barcelona formalarıyla Şampiyonlar Ligi maçına çıkmıştı.

Bu arada Milan'ın yeni transferlerinden Brezilyalı futbolcu Robinho, Auxerre karşılaşmasının 55. dakikasında vatandaşı Pato'nun yerine oyuna girdi.

Bu yazı hakkında bir şeyler demek ister misiniz?

 
Maç Özetleri bir İnteraktif kuruluşudur.Facebook Sayfamız tarafından yapılmıştır.İnteraktifHost