"Kadıköy'e 3 puan için gideceğim"


Beşiktaş'ın yeni transferi Mehmet Aurelio Fenerbahçe derbisi öncesi iddialı açıklamalarda bulundu.


Beşiktaş'ın yeni transferi Mehmet Aurelio, Spor Toto Süper Lig'de 19 Eylül Pazar günü Fenerbahçe ile oynayacakları sezonun ilk derbisiyle ilgili olarak, ''Kadıköy'e 3 puan için gideceğim'' dedi.

Siyah-beyazlı kulübün, İspanyol ekibi Real Betis'ten renklerine kattığı, geçmişte Fenerbahçe forması da giyen Brezilya asıllı milli futbolcu, derbi maçla ilgili görüşlerini Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine açıkladı.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda iki güçlü takımın karşı karşıya geleceğini belirten Mehmet Aurelio, pazar günkü mücadelenin kolay olmayacağını ifade etti. Fenerbahçe'nin ligdeki durumunun kendisini hiç ilgilendirmediğini söyleyen milli futbolcu, şunları kaydetti:

''Fenerbahçe'nin aldığı sonuçların iyi olmadığı aşikar. Ancak ben rakibimizin ligdeki pozisyonuyla ya da aldığı sonuçlarla değil, kendi takımımla ilgileniyorum. Pazar günü iki takım da sahaya 3 puan için çıkacak. Şu anda çok iyi oynayan bir ekibiz ve bunu Kadıköy'de de sahaya yansıtmaya çalışacağız.''

-''TEPKİLERDEN ETKİLENMEM''-

Eski takımı Fenerbahçe'den Real Betis'e transfer olduğu dönemde sarı-lacivertli camianın tepkisini çeken Aurelio, hafta sonu oluşabilecek tepkilerin kendisini hiç etkilemeyeceğini söyledi.

Aurelio, şu ifadeleri kullandı:

''Bizler profesyonel futbolcularız. Formasını giydiğimiz takımı en iyi şekilde temsil etmek zorundayız. Şu anda Beşiktaş forması giyiyorum, yani Beşiktaş'ın futbolcusuyum. Ben de profesyonelliğimin gereğini yapıp, 3 puan için savaşacağım. Formam ve takımım için elimden gelenin en iyisini yapıp, galibiyet için oynayacağım.''

Bu yazı hakkında bir şeyler demek ister misiniz?

 
Maç Özetleri bir İnteraktif kuruluşudur.Facebook Sayfamız tarafından yapılmıştır.İnteraktifHost